1 İçi için küçük doğranmış AYTAÇ KLASİK SUCUK, AYTAÇ DANA SOSİS ve dilpeynirini çukur bir kasede karıştırın.
2 Domatesin kabuğunu soyup çekirdeklerini temizledikten sonra zar şeklinde doğrayın ve fazla suyunu süzün. AYTAÇ KLASİK SUCUK lu karışıma ilave edip karıştırın.
3 Hazır yufkayı tezgahın üzerine yayın, üç parmak genişliğinde boydan boya şeritler halinde kesin.
4 Yufkanın bir ucuna iç malzemeden yayın. Sağdan sola ve soldan sağa üçgen şeklinde yufka bitene kadar katlayın.
5 Yufkaların üzeri için tüm malzemeyi iyice karıştırın ve yufkaların üzerine fırça yardımı ile sürün.
6 Yufkaları yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında pişirin.
7 Sıcak veya ılık servis yapın.
2 adet hazır yufka
1/4 AYTAÇ KLASİK SUCUK
1 adet AYTAÇ DANA SOSİS
1 adet orta boy domates
1 çay kaşığı kuru kekik
150 g dil peyniri
Üzeri için;
1 kahve fincanı süt
1 yumurtanın sarısı
1 kahve fincanı süzme yoğurt
4 Kişilik Servis
15 Dk. Hazırlama Süresi
20 Dk. Pişirme Süresi