1 Mantarları nemli ve temiz bir bez ile silin, köklerini çıkartın. İnce ince doğrayın.
2 AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAMları küpler halinde kesin.
3 Büyük bir kapta mantar ile dilimlenmiş AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM, yeşil soğan, domates ve kıvırcığı birleştirin; kenara koyun.
4 Küçük bir kâsede zeytinyağı, sirke, hardal, sarımsak, arpacık soğanı, tuz ve çekilmiş tane karabiberi karıştırın.
5 Hafifçe çırpıp biftekli salatanın üzerine dökün, servis edin.
1 paket AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM
500 g kültür mantarı
1 demet taze yeşil soğan(ince kesilmiş)
2 adet olgun domates (soyulmuş ve küçük küp kesilmiş)
5 yaprak kıvırcık
1/3 su bardağı zeytinyağı
3 yemek kaşığı kırmızı şarap sirkesi
1 yemek kaşığı dijon hardalı
1 diş sarımsak (soyulmuş ve ezilmiş)
1 küçük arpacık soğanı (kıyılmış)
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
4 kişilik
10 Dk. Hazırlama Süresi