1 AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM ‘ları minik küpler halinde doğrayın.
2 Ton balığı, kaparileri, AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM’ları bir kapta harmanlayarak bir iç malzemesi hazırlayın.
3 Biberleri iki parmak eninde uzunlamasına kesin, çekirdeklerini temizleyin ve kızgın yağa atıp çıkartın. Zarlarını elinizle temizleyin.
4 Sarımsakları dövün, maydanozları ekleyin, zeytinyağı ve limon suyuyla karıştırın.
5 Hazırladığınız bu sosu dizdiğiniz renkli biber dolmalarının üzerinde gezdirerek servis yapın.
4 adet kırmızıbiber
4 adet yeşil biber
200 g ton balığı
50 g AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM
1 yemek kaşığı kapari
Sosu için;
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Yarım çay kaşığı limon suyu
1 dal dereotu
4 Kişilik Servis
6 Dk. Hazırlama Süresi
4-5 Dk. Pişirme Süresi