1 Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Sivri biberleri temizleyip doğrayın. Soğanları soyup küp doğrayın. Sarımsakları soyup ezin. Mantarları temizleyip kararmaması için limonlu su da bekletin.
2 Zeytinyağı tavada kızdırıp soğan ve sarımsağı soteleyin.
3 Sırasıyla domates, sivri biber, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırarak 5 dakika kavurun.
4 Mantarları süzüp tavaya ilave edin. Suyunu bırakıp çekene kadar 2-3 dakika daha kavurduktan sonra ocaktan alın.
5 Küçük güveç kaplarına domates soslu mantar ve küp kesilmiş AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ‘u paylaştırın.
6 Üzerine kaşar peynirini serpiştirin. Güveç kaplarını fırın tepsisine yerleştirin.
7 Önceden ısıtılmış 180 derecedeki fırında peynir eriyene kadar 10 dakika pişirip sıcak servis yapın.
1 paket AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK
500 g taze mantar
3 adet soğan
3 diş sarımsak
3 adet domates
2 adet sivri biber
4 yemek kaşığı zeytinyağı
100 g rendelenmiş kasar peyniri
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
Kırmızı pul biber
4 Kişilik Servis
10 Dk. Hazırlama Süresi
20 Dk. Pişirme Süresi