1 Fasulyeyi çatal ile bir kasede ezin.
2 AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ‘u, maydanozu, kırmızı biberi fasulyeye ilave edin karıştırın.
3 Bir tepsiye yufkayı, dışarıya sarkacak şekilde yayın.
4 Sütü, sodayı, zeytinyağını, yumurtayı, tuzu bir kapta iyice çırpın, yufkanın üzerine bir kepçe gezdirin.
5 Aralarına bu karışımdan gezdirerek üç yufkayı üst üste koyun, yufkanın üzerine hazırladığınız AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ‘lu harcı yayın.
6 Diğer yufkaları da aynı şekilde üzerine koyun, kalan harcı da üzerine dökün.
7 Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Sıcak servis edin.
200 g haşlanmış kuru fasulye
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
Tuz
100 g AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ( küçük doğranmış)
1 su bardağı süt (aralarına sürmek için)
1 su bardağı soda
1 çay bardağı zeytinyağı
3 adet yumurta
1 kg yufka
4 Kişilik Servis
15 Dk. Hazırlama Süresi
30 Dk. Pişirme Süresi