1 Yoğurma kabına yumurta, yoğurt, sıvıyağı ekleyin ve çırpın. Rende soğanı ekleyin ve karıştırın.
2 Mısır unu, un, tuz, ince doğranmış AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ‘ları ekleyin ve karıştırın.
3 Yağlanmış fırın kabına AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ‘lu harcı dökün.
4 Önceden ısıtılmış 185 derece fırında kek kabarıp kızarana kadar pişirin.
5 Kare şeklinde keserek dilimleyin ve servis edin.
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 adet rende kuru soğan
150 g AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK
1 su bardağı mısır unu
1 paket kabartma tozu
1/2 su bardağı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
1 buçuk su bardağı un
4 Kişilik Servis
15 Dk. Hazırlama Süresi
25 Dk. Pişirme Süresi