1 Malzemeleri hazırlayın.
2 Soğanları küp küp doğrayın. Bir tencerede zeytinyağını ısıtın v e soğanları ekleyin, domates salçasını ekleyin ve karıştırın.
3 Suyu ekleyin 1-2 dakika karıştırın, börülceleri ekleyin.
4 AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK’ları ince ince doğrayın. Tencereye ekleyin.
5 Buğdayı ekleyin ve yaklaşık 30 dakika pişirin. Su çekerse arada su ekleyin.
6 Pişen çorbayı tezhaga alın ve 5-6 dakika dinlendirin.
7 Kaselere paylaştırın ve servis yapın.
100 g AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK
1 su bardağı kuru börülce
1 yemek kaşığı domates salçası
½ su bardağı buğday
1 adet orta boy kuru soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
3 su bardağı su
Tuz
4 Kişilik Servis
10 Dk. Hazırlama Süresi
30-35 Dk. Pişirme Süresi