1 Ekmeklerin kenarlarını kesin. Üzerlerine tereyağı sürün. Tereyağları üste gelecek şekilde, orta boy bir fırın kabına aralık bırakmadan dizin.
2 Bir kabın içerisine AYTAÇ DANA SOSİS ‘leri dilimleyin.
3 Kabağı ve soğanı rendeleyin.
4 AYTAÇ DANA SOSİS’lere, unu ve maydanozu ilave edip, karıştırın.
5 Yumurtaları ve peyniri ekleyip, karıştırmaya devam edin.
6 Karışımı ekmeğin üzerine yayın.
7 Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 8-10 dakika pişirin.
8 Servis tabağına alın ve servis yapın.
4 dilim kepekli ekmek
2 adet AYTAÇ DANA SOSİS
2 adet soğan
1 adet kabak
1 yemek kaşığı un
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 tatlı kaşığı ince kıyılmış maydanoz
2 adet yumurta
100 g dil peyniri
Tereyağı
4 Kişilik Servis
5 Dk. Hazırlama Süresi
8-10 Dk. Pişirme Süresi