1 Bir kaseye ince kıyılmış AYTAÇ – DANA KOKTEYL SOSİS, ince ve uzun doğranmış AYTAÇ MACAR SALAM, küp doğranmış AYTAÇ DANA JAMBON, 2'ye bölünmüş AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK dilimlerini ekleyin.
2 Aynı kaseye tavla zarı büyüklüğünde doğranmış peynir, ince kıyılmış taze soğan ve sarımsak, ince kıyılmış maydanoz ve dereotu, küçük doğranmış domatesi ekleyip, harmanlayın.
3 Ayrı bir kapta yağ, sirke, limon suyu, tuz, karabiber ve fesleğeni çırpın. Karışımı salatanın üzerine gezdirin. Üzerine sumak serpip, servis yapın.
3 adet AYTAÇ – DANA KOKTEYL SOSİS
6 dilim AYTAÇ MACAR SALAM
3 dilim AYTAÇ DANA JAMBON
15 dilim AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK (ince dilimlenmiş)
100 g taze kaşar peyniri
2 dal taze soğan
2 diş sarımsak
½ demet kıyılmış maydanoz
½ demet kıyılmış dereotu
1 adet domates
Sosu için;
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı sirke
Limon suyu
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
1 yemek kaşığı fesleğen
1 tatlı kaşığı sumak
4 Kişilik Servis
5 Dk. Hazırlama Süresi
4-5 Dk. Pişirme Süresi