1 Doğradığınız kerevizi kaynayan tuzlu suda 6 dakika haşlayın.
2 Pırasayı doğrayın AYTAÇ ŞİPŞAK PİLİÇ SALAM’ı küp kesip tavada 2 çorba kaşığı tereyağı ile soteledikten sonra içine doğradığınız pırasayı ekleyin.
3 Mercimeği haşladıktan sonra süzüp sotelediğiniz sebzelerin içine ilave edin.
4 Bir tutam tuz ve karabiberle tatlandırın.
5 Haşladığınız makarnayı süzdükten sonra hazırladığınız pırasalı sosla tavada birkaç dakika soteleyin. Biberiyeyle tatlandırıp servis yapın.
300 g kereviz
350 g makarna
200 g haşlanmış yeşil mercimek
120 g pırasa
2 yemek kaşığı tereyağı
1 paket AYTAÇ ŞİPŞAK PİLİÇ SALAM
2 dal taze biberiye
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
4 Kişilik Servis
10 Dk. Hazırlama Süresi
20 Dk. Pişirme Süresi