1 Domatesleri 2 yemek kaşığı zeytinyağı içinde bekletin.
2 Bir tavada zeytinyağı, domatesler ve pirinci 2 dakika boyunca karıştırın ve pişirin.
3 1 su bardağı tavuk suyunu ekleyin ve pilav çekene kadar pişirin.
4 Ardından kalan 1/2 suyu yine çektirerek ekleyin.
5 Son kalan tavuk suyunu ekleyin.
6 Tencereyi ateşten alın ve 5 dakika demlendirin.
7 Ayrı bir tavada AYTAÇ KAVURMA yı orta ateşte yağı çözünene kadar pişirin.
8 Pişen AYTAÇ KAVURMA’yı risottonun üzerine yerleştirin ve servis yapın.
75 g AYTAÇ KAVURMA
10 adet kurutulmuş domates
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 ½ risotto pirinci
4 su bardağı tavuk suyu
4 Kişilik Servis
6 Dk. Hazırlama Süresi
20-25Dk. Pişirme Süresi