1 AYTAÇ DANA JAMBON ‘u kibrit gibi doğrayın. Bir tavada 2-3 dakika sote yapın ve yağını süzün.
2 Yumurtayı küçük bir kaba kırın ve tuzu ilave edin.
3 Bir çatalla hafif çırpıp yumurta sarısını ve beyazını birbirine karıştırın.
4 Omlet tavasına tereyağını koyun, kızdırın.
5 Kaşar peynirini küp doğrayın.
6 Maydanozu ince ince kıyın.
7 AYTAÇ DANA JAMBON u, kaşar peyniri, maydanozu ve yumurtayı ekleyin ve çatalla karıştırın.
8 Koyulaşmaya başlayınca tavayı öne doğru eğin. Çatalla omleti öne doğru kıvırın. Ön kısmını da kıvrılmış kısma doğru alt üst edin ve çevirin.
3 adet yumurta
1 yemek kaşığı tereyağı
2 dilim AYTAÇ DANA JAMBON
2 yemek kaşığı kaşar peyniri
2 dal maydanoz
Tuz
4 Kişilik Servis
5 Dk. Hazırlama Süresi
4 Dk. Pişirme Süresi