1 Noodle’ ı derin bir kaba alın ve üzerini geçecek kadar kaynar su ekleyerek kapağı kapalı vaziyette 7 dakika bekletin.
2 Kabakları ve havuçları soyun, ince jülyen doğrayın.
3 Kabak, soğan, havucu bir wok tavasına alarak zeytinyağı ile kızgın ateşte soteleyin.
4 AYTAÇ DANA JAMBON ları jülyen doğrayın ve tavaya ekleyin.
5 Susam yağı ve soya sosunu en son ekleyin ve ateşten kaldırın.
6 Sebzeleri suyu süzülmüş noodle ile beraber derin bir kapta harmanlayın ve servis yapın.
1 paket noodle
1 adet kabak
12 dilim AYTAÇ DANA JAMBON
1 adet kırmızı renkli biber
1 adet havuç
2 yemek kaşığı soya sos
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı susam yağı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
4 Kişilik Servis
9 Dk. Hazırlama Süresi
8 Dk. Pişirme Süresi