1 Arpacık soğanları soyun. AYTAÇ DANA JAMBON’ları doğrayın.
2 Sıvı yağı geniş bir tencerede ısıtın, soğan, sarımsak, biber ve domatesleri ilave ederek kavurun.
3 Etleri ilave edin, 5-6 dakika kavurmaya devam edin. AYTAÇ DANA JAMBON’ları ekleyin.
4 1 çay bardağı sıcak su, tuz ve çekilmiş tane karabiber, Kırmızı toz biber ekleyin ve kısık ateşte yaklaşık 15 dakika pişirin, sıcak servis yapın.
800 g iri parçalı kuzu eti ( kuşbaşı doğranmış)
100 g AYTAÇ DANA JAMBON
18 adet arpacık soğan
6 diş sarımsak
1 adet yeşil dolmalık biber ( zar şeklinde doğranmış)
1 adet kırmızı biber ( zar şeklinde doğranmış)
3 adet domates ( küp küp doğranmış )
2 dal taze kekik
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
Kırmızı toz biber
4 Kişilik Servis
10 Dk. Hazırlama Süresi
20 Dk. Pişirme Süresi