1 Baget ekmeği 3 eşit parçaya kesip ortadan ikiye ayırın.
2 Kesilen parçaların üzerine tereyağı sürün.
3 AYTAÇ DANA SOSİS ‘leri boyuna ortadan ikiye kesip sucukları kızarttığınız tavada çevirin.
4 Tereyağlı ekmeklerin 3 parçasının üzerine eşit sayıda AYTAÇ FISTIKLI SALAM, AYTAÇ KLASİK SUCUK ve AYTAÇ DANA SOSİS dizin.
5 Kalan 3'üne de rendelenmiş taze kaşarı serpiştirin.
6 Ekmekleri fırın tepsisine dizip, 200 derecede ısıttığınız fırında peynirler eriyip AYTAÇ KLASİK SUCUK ‘lar kızarana kadar pişirip sıcak olarak servis edin.
4 yemek kaşığı tereyağı
9 dilim AYTAÇ FISTIKLI SALAM
1 adet baget ekmeği
9 dilim AYTAÇ KLASİK SUCUK
3 adet AYTAÇ DANA SOSİS
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
4 Kişilik Servis
7 Dk. Hazırlama Süresi
10 Dk. Pişirme Süresi