1 Sos için; çam fıstığı, parmesan peyniri, sarımsak ve fesleğeni blenderden geçirin.
2 Karışıma zeytinyağını ekleyin ve karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyerek tatlandırın. Buzdolabında dinlendirin.
3 Ayrı bir tencerede AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS ‘leri haşlayın, süzün ve bir kenara alın.
4 Makarnayı paketindeki tarife göre hazırlayın, iyice süzün.
5 Makarnayı, domatesleri, rendelenmiş mozzarella peynirlerini ve haşlanmış AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS ‘leri karıştırma kabına alın ve karıştırın.
6 Salatanın üzerinde pesto sos gezdirin ve harmanlayın.
7 Kavrulmuş çam fıstığı ve fesleğen ile süsleyin.
1 paket rigatoni makarna
1 su bardağı kiraz domates (ikiye bölünmüş)
200 g taze mozzarella (rendelenmiş)
250 g AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS (ince dilimlenmiş)
Sosu için;
2 yemek kaşığı çam fıstığı
2 diş sarımsak (ince doğranmış)
3-4 dal taze fesleğen (ince kıyılmış)
2 yemek kaşığı parmesan peyniri (rendelenmiş)
½ çay bardağı zeytinyağı
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
Süslemek için;
2 yemek kaşığı taze fesleğen yaprağı (doğranmış)
1/4 fincan kavrulmuş çam fıstığı
4 Kişilik Servis
10 Dk. Hazırlama Süresi
10 Dk. Pişirme Süresi