Sucuklu Tarifler / Sucuklu Semizotu

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Soğanı küp küp doğrayıp zeytinyağı ile kavurun.

2 Domatesleri rendeleyip üzerine ekleyin ve kavurmaya devam edin.

3 Küp doğranmış AYTAÇ KLASİK SUCUK ları ilave edip, semizotunu ekleyin.

4 Yıkanmış pirinci üzerine serpip, kendi suyu ile pişmeye bırakın.

5 Sıcak olarak servis edin.

Malzemeler

  • 1 kg semizotu

    ½ çay bardağı pirinç

    1 adet orta boy soğan

    3 adet domates

  • 100 g AYTAÇ KLASİK SUCUK

    1/3 su bardağı zeytinyağı

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 15 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler