Salamlı Tarifler / Salamlı Kuzu Kokoreç

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 AYTAÇ ETLİ DANA SALAM’ı küp küp doğrayın.

2 Kokoreci önce 2 cm kalınlığında halka şeklinde kesin. Sonra her bir halkayı dörde bölün.

3 Yapışmaz bir tavanın içine kokoreçleri koyun. Tahta bir spatula ile karıştırarak 2-3 dakika sote edin.

4 AYTAÇ ETLİ DANA SALAM’ı ekleyin ve soteleyin. Bir servis tabağına alarak üzerlerine kekik, kırmızı biber ve tuzu ekin.

5 Tortilla veya lavaş ekmeği ile servis yapın.

Malzemeler

  • 200 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAM

    Hazır kokoreç

    1 tatlı kaşığı kekik

    1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber

  • Tuz

    Servis için;

    Tortilla veya lavaş ekmeği

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 14-16 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler