Aytaç

Salamlı Tarifler / Salamlı Karides Ve Enginar Kalpli Salata

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Karidesleri haşlayıp, bir kenara alın. Yıkanmış ve süzülmüş maydanoz ile kıvırcık salatayı elinizle koparıp, derin bir kaseye alın.

2 Karides, AYTAÇ PİLİÇ SALAM ları ortadan ikiye bölünmüş enginar kalbi, ince kıyılmış salatalık ve kırmızı biberi yeşilliklerin üzerine gelişigüzel yerleştirin.

3 Sos için, zeytinyağı ve limon suyunu karıştırıp salatanın üzerine gezdirin.

Malzemeler

  • 8 adet karides

    100 gram kıvırcık

    4-5 yaprak maydanoz

    2 adet enginar kalbi

    1 adet salatalık

    100 g AYTAÇ PİLİÇ SALAM (doğranmış)

  • 1 adet közlenmiş kırmızı biber

    Sos için:

    Yarım çay bardağı zeytinyağı

    1 adet limonun suyu

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 5 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler