Aytaç

Sucuklu Tarifler / Pumpum Çorbası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Derin bir tencereye su, süt ve mısır unu, tuz ve çekilmiş tane karabiber ekleyin ve karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Ocağın altını kısın.

2 Bir tavada yağı eritip, AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ‘ları ve ekmeği ekleyip, kızartın.

3 Kızarttığınız ekmekleri ve AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK ‘ları kaynayan çorbanın içine ekleyip, bir taşım daha kaynatın ve sıcak servis yapın.

Malzemeler

  • 7 yemek kaşığı mısır unu

    5 su bardağı su

    2 su bardağı süt

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

  • 2 yemek kaşığı tereyağı

    2-3 ufak küp kesilmiş ekmek

    100 g AYTAÇ KLASİK - DANA SUCUK  (küp kesilmiş)

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 7 Dk. Hazırlama Süresi

  • 30 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler