Aytaç

Salamlı Tarifler / Kerevizli Salamlı Salata

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 AYTAÇ ŞİPŞAK PİLİÇ SALAM’ları ince ince jülyen dilimleyin.

2 Kıvırcıkları yıkayın, kurulayın.

3 Beyaz peyniri küp küp doğrayın.

4 Armutu yıkayın ve kabuklarını soymadan ince ince dilimleyin.

5 Barbunya fasulyesi ve kerevizi ayrı ayrı haşlayın.

6 Taze fasulyeleri verev şekilde doğrayın.

7 Kerevizleri 6 parçaya kesin. Kayısıları ikiye doğrayın.

8 Havucu soyun ve rendeleyin.

9 Tüm malzemeyi bir salata kasesinde birleştirin. AYTAÇ ŞİPŞAK PİLİÇ SALAM’ları ilave edin ve karıştırın.

10 Sosu için, zeytinyağı, limon ve tuzu bir kasede iyice çırpın.

11 Hazırladığınız salata malzemelerini kaselere paylaştırın. Sosu salataların üzerinde gezdirin ve servis edin.

Malzemeler

  • 1 paket AYTAÇ ŞİPŞAK PİLİÇ SALAM

    1 demet kıvırcık

    1 adet armut

    6-8 adet kuru kayısı

    6 yemek kaşığı barbunya fasulyesi

    2 adet kereviz

    1 adet büyük boy havuç

  • 8-10 adet taze fasulye

    100 g beyaz peynir

    Sosu için;

    4 yemek kaşığı zeytinyağı

    1 adet limon suyu

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 5 Dk. Hazırlama Süresi

  • 12 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler