Aytaç

Kavurmalı Tarifler / Kavurmalı Anadolu Kebabı

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Sosu için; bir sos tenceresinde zeytinyağını ısıtın ve domates salçasını ekleyin. Tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin. Sıcak olarak muhafaza edin.

2 AYTAÇ KAVURMA’yı kuşbaşı doğrayın.

3 Sivri biberi ve domatesi kuşbaşı doğrayın.

4 Sırayla şişlere takın ve tavada kızartın.

5 Pideleri dilimleyin ve tabağın altına serin.

6 Kızarttığınız şişleri üzerine ekleyin.

7 Hazırladığınız sosu üzerinde gezdirin ve servis yapın.

Malzemeler

  • 2 paket AYTAÇ KAVURMA VAKUMLU DİLİMLİ

    2 adet tırnak pide

    4 adet domates

    4 adet sivri biber

    Çöp şiş

  • Sosu için;

    Domates salçası

    Zeytinyağı

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 1 Kişilik Servis

  • 3 Dk. Hazırlama Süresi

  • 4-5 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler