Aytaç

Jambonlu Tarifler / Jambonlu Ve Peynirli Omlet

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 AYTAÇ DANA JAMBON ‘u kibrit gibi doğrayın. Bir tavada 2-3 dakika sote yapın ve yağını süzün.

2 Yumurtayı küçük bir kaba kırın ve tuzu ilave edin.

3 Bir çatalla hafif çırpıp yumurta sarısını ve beyazını birbirine karıştırın.

4 Omlet tavasına tereyağını koyun, kızdırın.

5 Kaşar peynirini küp doğrayın.

6 Maydanozu ince ince kıyın.

7 AYTAÇ DANA JAMBON u, kaşar peyniri, maydanozu ve yumurtayı ekleyin ve çatalla karıştırın.

8 Koyulaşmaya başlayınca tavayı öne doğru eğin. Çatalla omleti öne doğru kıvırın. Ön kısmını da kıvrılmış kısma doğru alt üst edin ve çevirin.

Malzemeler

  • 3 adet yumurta

    1 yemek kaşığı tereyağı

    2 dilim AYTAÇ DANA JAMBON

    2 yemek kaşığı kaşar peyniri

  • 2 dal maydanoz

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 5 Dk. Hazırlama Süresi

  • 4 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler