Sucuklu Tarifler / Fasulyeli Kış Türlüsü

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Havuçları dilimler halinde, pırasayı ince şeritler halinde doğrayın.

2 Soğanın kabuklarını soyun, küçük küpler halinde doğrayın.

3 Biberin çekirdeklerini ayıkladıktan sonra ince şeritler halinde doğrayın.

4 Tereyağını bir tencerede eritin, soğanı ekleyin ve kavurun.

5 Havuç ve pırasayı ilave edin, 1- 2 dakika daha pişirin.

6 AYTAÇ GURME SUCUK ‘u ince dilimler halinde doğrayın.

7 AYTAÇ GURME SUCUK’ları, fasulyeleri, mısırları ve biberleri tencereye ilave edin.

8 Kekikle tatlandırın.

9 Et suyunu ekleyin, kısık ateşte, tencerenin kapağını kapatarak 15 dakika pişirin.

10 Maydanozun yapraklarını ayıklayın.

11 Tuz ve çekilmiş tane karabiber, kırmızı toz biberle tatlandırın.

12 Maydanozla süsleyin ve servis edin.

Malzemeler

  • 250 g haşlanmış kuru fasulye

    280 g mısır

    3 adet havuç

    1 adet pırasa

    1 adet soğan

    1 adet yeşil biber

    2 yemek kaşığı tereyağı

  • 150 g AYTAÇ GURME SUCUK

    1 tatlı kaşığı kekik

    2 su bardağı et suyu

    Yarım demet maydanoz

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Kırmızı toz biber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler