Sucuklu Tarifler / Beşamelli Tost

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Ekmeklerin bir yüzlerine tereyağı sürün, dilimlenmiş AYTAÇ GURME SUCUK ‘ları dizin.

2 Üzerine ikinci dilim kapatın.

3 Beşamel sos hazırlamak için un ve tereyağı kavurun, süt ekleyin, sürekli karıştırarak muhallebi kıvamını alana kadar pişirin, tuz ile lezzetlendirin.

4 Dilimlerin üzerine beşamel sostan paylaştırın, rendelenmiş mozzarella peyniri serpin ve önceden 190 derecede ısıtılmış fırında kaşar eriyip pembeleşene kadar pişirin.

Malzemeler

  • 12 adet tost ekmeği

    1/4 kangal AYTAÇ GURME SUCUK

    1 yemek kaşığı tereyağı

    1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri

    Sosu için;

  • 2 su bardağı süt

    2 yemek kaşığı tereyağı

    2 yemek kaşığı un

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 5 Dk. Hazırlama Süresi

  • 7-8 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler