Aytaç

Salamlı Tarifler / Şipşaklı Lokmalık Börek

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Küçük bir cam tepsiyi yağlayın. Kadayıfın yarısı tepsiye yayın.

2 AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAMları küçük küçük doğrayıp serpiştirin.

3 Kalan kadayıfın hepsini üzerine ekleyip bastırın.

4 Yumurtaları çırpıp süt ve sıvı yağ ilave edin. Tekrar çırpın.

5 Böreğin üzerine kaşar rendesi serptikten sonra hazırlanan harcı üzerine dökün. Önceden 170°de ısıtılmış fırında 1 saat pişirip, sıcak servis yapın.

Malzemeler

  • 300 gr kadayıf 

    4 yumurta 

    2 su bardağı süt 

    1 çay bardağı rendelenmiş kaşar 

  • 1/2 su bardağı sıvı yağ 

    1 paket AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 30 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler