Aytaç

Sucuklu Tarifler / Sucuklu Ve Fasulyeli Burger

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 AYTAÇ ÇERKEŞ - DANA SUCUK ları dilimleyin, mutfak robotuna alın.

2 Pul biber, limon suyu ve maydanozu ekleyin, karıştırın.

3 Fasulye, tuz, karabiber ekleyin ve püre haline gelene kadar robotu çalıştırın.

4 Karışımı bir kaseye aktarın.

5 Yumurtayı hafif çırparak yarısını ekleyin.

6 Galeta unu ve gerekirse yumurtanın diğer yarısını ilave edin ve yassı yuvarlak köfteler hazırlayın.

7 20 dakika buzdolabında soğutun.

8 Bir tavada zeytinyağını ısıtın ve köfteleri önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin.

9 Fırını 200 dereceye ayarlayın.

10 Köfteleri yağlı kağıt serili fırın kabına aktarın ve 10 dakika fırında pişirin.

11 Ekmeklerin arasına köfteleri, roka yapraklarını ve avokado dilimlerini yerleştirin, servis yapın.

Malzemeler

  • Köfte harcı için;

    100 g AYTAÇ ÇERKEŞ - DANA SUCUK

    1 yemek kaşığı limon suyu

    Yarım çay kaşığı kırmızı pul biber

    2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz

    600 g haşlanmış kuru fasulye

    2-3 yemek kaşığı galeta unu

    1 adet yumurta

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Servis için;

    4 küçük Ciabatta ekmeği

    Roka

    Avokado dilimleri

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 9 Dk. Hazırlama Süresi

  • 14 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler