Sucuklu Tarifler / Sucuklu Tarhana Çorbası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Bir tencereye mısırözü yağını ekleyin.

2 Küçük doğranmış AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ‘ları ekleyin, kavurun.

3 Tarhanayı da kavrulan AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ‘larla 1-2 sefer çevirin.

4 Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ilave edin.

5 Salçayı da ekleyin, koyulaştırın.

6 Kısık ateşte kaynamaya bırakın.

7 10 dakika kaynatın, ocaktan alın.

8 Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpin ve servis yapın.

Malzemeler

  • 6 yemek kasığı tarhana

    200 g AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

    1 yemek kaşığı salça

    1 Çay bardagi misirözü yagi

  • 7-8 Su bardagi su

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler