Aytaç

Sucuklu Tarifler / Sucuklu Heybeli Çorba

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Malzemeleri hazırlayın.

2 Soğanları küp küp doğrayın. Bir tencerede zeytinyağını ısıtın v e soğanları ekleyin, domates salçasını ekleyin ve karıştırın.

3 Suyu ekleyin 1-2 dakika karıştırın, börülceleri ekleyin.

4 AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK’ları ince ince doğrayın. Tencereye ekleyin.

5 Buğdayı ekleyin ve yaklaşık 30 dakika pişirin. Su çekerse arada su ekleyin.

6 Pişen çorbayı tezhaga alın ve 5-6 dakika dinlendirin.

7 Kaselere paylaştırın ve servis yapın.

Malzemeler

  • 100 g AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK

    1 su bardağı kuru börülce

    1 yemek kaşığı domates salçası

    ½ su bardağı buğday

    1 adet orta boy kuru soğan

  • 1 çay bardağı zeytinyağı

    3 su bardağı su

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 30-35 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler