Aytaç

Sucuklu Tarifler / Sucuklu Gözleme

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 2 yufkayı da üst üste koyun. Ortadan kesin ve 4 parçaya ayırın. Yumurta fırçası yardımıyla hafif yağlayın. Yanlardan kapatın ve üzerine önce çırpılmış yumurtadan sürün.

2 Biberleri dilimleyin. Soğanı ince ince doğrayın. Bir tavada soteleyin.

3 AYTAÇ GURME DANA SUCUK ‘u dilimleyin. Kaşar peyniri ve AYTAÇ GURME DANA SUCUK ‘ları sotelediğiniz soğanları ve biberleri yufkaların üzerine serpiştirin. Yufkaları zarf şeklinde kapatın.

4 Teflon bir tavayı ısıtın ve gözlemeleri yerleştirin. Her iki tarafını da hafif kızarana kadar kızartın.

5 Pişen gözlemelerin üzerini tereyağı ile hafifçe yağlayın ve servis yapın.

Malzemeler

  • 2 adet yufka

    2 adet yumurta

    125 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK

    2 adet yeşil biber

    1 adet soğan

  • 1/2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

    Gözlemeleri yağlamak için; 1/2 çay bardağı sıvıyağ

    Üzeri için; ½ yemek kaşığı tereyağı

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 6 Dk. Hazırlama Süresi

  • 3 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler