Aytaç

Sucuklu Tarifler / Sucuklu Domates Provansal

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Tost ekmeği dilimlerinin kabuklarını kesin ve mikserde ufalayın.

2 Maydanozu incecik kıyın.

3 AYTAÇ GURME DANA SUCUK’ u minik küpler halinde kesin.

4 Sarımsağı da iyice dövün.

5 Ekmek, maydanoz, kekik, zeytinyağı, küp kesilmiş AYTAÇ GURME DANA SUCUK ‘ları iyice karıştırın.

6 Domateslerin ikiye kesin ve bir fırın tepsisine, kesik tarafları yukarı gelecek şekilde dizin.

7 Üzerlerine AYTAÇ GURME DANA SUCUK ‘lu karışımı eşit şekilde paylaştırın. Kızgın fırında 10 dakika, kızarana kadar pişirin.

Malzemeler

  • 3 dilim tost ekmeği

    50 g AYTAÇ GURME DANA SUCUK

    5 yemek kaşığı zeytinyağı

    2 çay kaşığı kekik

  • 4 domates

    1 dal taze maydanoz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 6 Dk. Hazırlama Süresi

  • 10 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler