Aytaç

Sucuklu Tarifler / Sucuklu Brüksel Lahanası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Soğanları mutfak robotunda çekin.

2 Tereyağı eritilmiş tencerede soğanları soteleyin.

3 Rendelenmiş AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK ‘u ekleyin.

4 Brüksel lahanalarını mutfak robotun da dilimleyin.

5 5 dakika kadar karıştırarak kavurun.

6 İçine tuz ve baharatını ekleyin.

7 1 çay bardağı kadar su ekleyin pişirin.

8 Servis yapın.

Malzemeler

  • Yarım kg Brüksel Lahanası 

    Yarım AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

    Tuz 

    Bir tutam kuru biberiye 

  • 2 yemek kaşığı tereyağı 

    5 adet arpacık soğan

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 10 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler