Sosisli Tarifler / Sosisli Milföy Böreği

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS ‘leri kaynayan suda 5 dakika haşlayın.

2 Soğuyan AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS ‘leri, istediğiniz uzunlukta ayarlayın, her iki kenarını artı şeklinde kesin.

3 Milföyleri de 2cm şeritler halinde kesin, milföyler biraz yumuşayınca AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS ‘lerin etrafına spiral şeklinde sarın.

4 Tepsiye sıralayın, üzerine yumurta sarısı sürün, çörek otu serpin.

5 Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dakika pişirin.

Malzemeler

  • ½ kilo Milföy

    250 g AYTAÇ - PİLİÇ KOKTEYL SOSİS

    1 tane yumurta sarısı

  • Çörek otu

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler