Aytaç

Salamlı Tarifler / Salamlı Tonbalıklı Taco

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Mısır tortillalarını sıcak fırında birkaç dakika ısıtın.

2 Fasulyeleri çatalla hafifçe ezin, taze peynir, çili sosu ve nane ekleyin.

3 AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM ‘ları uzunlamasına ince ince doğrayın.

4 Mısır tortillalarının içerisine doğranmış salata yapraklarını, fasulye karışımını, AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM’ları ve tonbalığını yerleştirin.

5 Üstlerine domates dilimleri ve nane yapraklarıyla süsleyerek hemen servis edin.

Malzemeler

  • 8 adet mısır tortillası

    100 g AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM

    400 g kırmızı fasulye (haşlanmış süzülmüş)

    Yarım su bardağı az yağlı taze peynir

    Yarım tatlı kaşığı çili sosu

    1 tatlı kaşığı kıyılmış taze nane

  • Yarım kıvırcık salata (doğranmış)

    425 g salamura ton balığı

    2 adet domates (dörde bölünmüş)

    Nane yaprakları (süslemek için)

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 2-3 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler