Salamlı Tarifler / Salamlı Peynirli Börek

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Otlu peyniri, yoğurdu ve sütü bir kabın içinde iyice ezip yumuşak bir kıvama getirin.

2 Salamı küpler halinde doğrayın.

3 Baharatları ve AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM ’ları da üzerine ekleyip iç harcı hazırlayın.

4 Milföy hamurunu ince açın, kenarlarına peynirli harçtan dizip milföy hamurunu isterseniz sarıp rulo yapın. İsterseniz kare halinde üst üste koyup tepsiye dizin.

5 Fırın tepsisine dizin.

6 Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında 30 dakika kızartın.

7 Sıcak servis yapın.

Malzemeler

  • 6 yaprak milföy hamuru 

    2 yemek kaşığı yoğurt 

    300 g otlu peynir 

    100 g AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM 

    1 çay bardağı süt 

  • Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Kekik

    Pul biber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 30 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler