Salamlı Tarifler / Salamlı Hardal Soslu Salata

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Marulları ve Akdeniz yeşilliklerini iri iri doğrayın.

2 AYTAÇ ETLİ DANA SALAM ‘ı, turşuyu, domatesleri, salatalığı jülyen doğrayın.

3 Biberli zeytini dilimleyin.

4 Servis tabağının zeminine yeşillikleri yerleştirin.

5 Soya filizini de elinizle kırarak üzerine ekleyin.

6 Yoğurdun içine, hardalı, mayonezi, zeytinyağını ekleyin, çırpın ve üzerine gezdirin.

7 Doğradığınız malzemeleri de üzerine ekleyin ve servis yapın.

Malzemeler

  • 1 adet marul

    100 g AYTAÇ ETLİ DANA SALAM

    1 kase Akdeniz yeşilliği

    1 kase soya filizi

    3 adet kornişon turşu

    1 kase biberli zeytin

    3 adet domates

  • 1 adet salatalık

    1 kase yoğurt

    2 yemek kaşığı hardal

    2 yemek kaşığı mayonez

    1 yemek kaşığı zeytinyağı

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

Diğer Tarifler