Aytaç

Sucuklu Tarifler / Pitada Omlet

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Pita ekmeklerini enlemesine ikiye kesin. Üst parçaları tekrar sekiz parçaya bölün. Fırın tepsisine yerleştirip üzerlerine fırçayla zeytinyağı sürün ve fırının ızgarasında kızartın.

2 AYTAÇ KLASİK SUCUK ları kibrit çöpü büyüklüğünde doğrayıp yağsız tavada pişirin.

3 Fırından çıkardığınız pitaların alt parçasına kaşarpeynirini ve sucukları yerleştirin.

4 Tam ortasına yumurtayı kırıp tuz ve karabiber ekin. Yumurtanın akı matlaşana dek tekrar fırında pişirin.

5 Fırından çıkarttıktan sonra üzerine baharat serpin. Dilimlediğiniz pitalarla birlikte sıcak olarak servis yapın.

Malzemeler

  • 1 adet pita ekmeği

    1 adet yumurta

    Yarım çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

    1 yemek kaşığı zeytinyağı

  • Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    pulbiber

    1-2 dilim AYTAÇ KLASİK SUCUK

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 5 Dk. Hazırlama Süresi

  • 10 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler