Aytaç

Kavurmalı Tarifler / Kavurmalı Sebze Bastı

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Ufalanmış AYTAÇ KAVURMA’ ları bir fırın kabının tabanına yayın.

2 Tüm sebzelerin kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın.

3 Biberlerin çekirdeklerini çıkarın ve halka halka doğrayın.

4 Sarımsakları ince ince kıyın.

5 Tencereye bastırdığınız AYTAÇ KAVURMA’ nın üzerine doğranmış sebzeleri ekleyin.

6 Ortasından delik açın ve biraz su ekleyin.

7 Önceden ısıtılmış 200 derece fırında sebzeler yumuşayana kadar pişirin.

Malzemeler

  • 300 g AYTAÇ KAVURMA

    2 adet patates

    2 adet patlıcan

    2 adet kabak

    3 adet rendelenmiş domates

  • 8-10 adet fasulye

    2 adet sivri biber

    1 baş sarımsak

    2 yemek kaşığı sıvıyağ

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 8 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler