Kavurmalı Tarifler / Kavurmalı İskender Kebap

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Tırnak pideleri küp doğrayın.

2 Bir tavaya domates sosu ilave edin, salçayı ekleyin ve beraber pişirin. Çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin.

3 AYTAÇ KAVURMA ‘yı ince ince verev doğrayın. Izgara tavasına AYTAÇ KAVURMA ları dizin ve pişirin.

4 Servis tabağına doğranmış pideleri yerleştirin. Üstüne ızgarada pişirdiğiniz AYTAÇ KAVURMA ları yerleştirin.

5 Biberleri bir tavada soteleyin.

6 Domatesleri dörde keserek soteleyin.

7 Tabağın bir kenarına çırpılmış yoğurdu, bir kenara domates sosu ekleyin.

8 Domates ve biberleri de üzerine ekleyin.

9 Tereyağını eritip üzerine gezdirerek servis yapın.

Malzemeler

  • 375 g AYTAÇ KAVURMA

    6 adet tırnak pide

    4 adet domates

    10 adet yeşil biber

    1 yemek kaşığı domates salçası

  • 1 kase domates sos

    yoğurt

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    2 yemek kaşığı tereyağı

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 9 Dk. Hazırlama Süresi

  • 10 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler