Aytaç

Kavurmalı Tarifler / Kavurmalı Bruschetta

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 İnce dilimlenmiş arpacık soğanlarını küçük bir kâseye alın.

2 Üzerine tuz, biberiye ve zeytinyağını ekleyin. Karışımı 10 dakika bekletin.

3 Ekmek dilimlerinin her iki yanını iyice kızartın. Her dilimin bir yanına yumuşatılmış tereyağını sürün.

4 Dilimleri düz bir tabağa yerleştirin ve üzerlerine ufalanmış AYTAÇ KAVURMA koyun.

5 Doğranmış arpacık soğanları ekmeğin üzerine kaşıkla yerleştirip hemen servis yapın.

Malzemeler

  • 100 g AYTAÇ KAVURMA

    1 çay kaşığı kıyılmış taze biberiye

    2 adet arpacık soğanı (ince dilimlenmiş)

    4 adet kabuklu ekmek dilimi

  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

    1 yemek kaşığı yumuşatılmış tereyağı

    Tuz

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 3 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler