Aytaç

Jambonlu Tarifler / Jambonlu Ve Labneli Dürüm

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Bir tabağın içinde labne, mayonez, kaşar peyniri ve sarımsağı ezerek karıştırın.

2 Düz bir tabağa birinci lavaşı alın ve hazırladığınız harcın yarısını sürün.

3 AYTAÇ DANA JAMBON ların yarısını lavaşın kenarının biraz üstünden başlayarak enlemesine dizin.

4 2 adet marul yaprağını üzerine kapatın ve lavaşı sıkı bir biçimde dürüm gibi sarın.

5 Aynı işlemi ikinci lavaş için de yapın ve üzerlerini streçleyip dolapta yaklaşık 1 saat dinlendirin.

6 Dolaptan çıkardığınız lavaşların kenarlarını bıçakla alarak yaklaşık 1-1.5 parmak eninde dilimleyin ve servis yapın

Malzemeler

  • 2 adet lavaş

    6 dilim AYTAÇ DANA JAMBON

    1 diş sarımsak

    3 yemek kaşığı labne

  • 2 yemek kaşığı mayonez

    3 dilim kaşar peyniri

    4 adet marul yaprağı

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

Diğer Tarifler