Aytaç

Jambonlu Tarifler / Jambonlu Noodle

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Noodle’ ı derin bir kaba alın ve üzerini geçecek kadar kaynar su ekleyerek kapağı kapalı vaziyette 7 dakika bekletin.

2 Kabakları ve havuçları soyun, ince jülyen doğrayın.

3 Kabak, soğan, havucu bir wok tavasına alarak zeytinyağı ile kızgın ateşte soteleyin.

4 AYTAÇ DANA JAMBON ları jülyen doğrayın ve tavaya ekleyin.

5 Susam yağı ve soya sosunu en son ekleyin ve ateşten kaldırın.

6 Sebzeleri suyu süzülmüş noodle ile beraber derin bir kapta harmanlayın ve servis yapın.

Malzemeler

  • 1 paket noodle

    1 adet kabak

    12 dilim AYTAÇ DANA JAMBON

    1 adet kırmızı renkli biber

    1 adet havuç

  • 2 yemek kaşığı soya sos

    2 yemek kaşığı zeytinyağı

    1 tatlı kaşığı susam yağı

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 9 Dk. Hazırlama Süresi

  • 8 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler