Aytaç

Jambonlu Tarifler / Jambonlu Niçoise Salata

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Domatesleri yıkayın ve dörde kesin.

2 Soğanın kabuklarını soyun ve halka halka doğrayın. Üzerine 1 çay kaşığı tuz serpin ve ovun.

3 Yumurtaları katı kıvamda haşlayın ve kabuklarını soyun, dörde bölün.

4 Turpun kabuklarını soyun ve ince dilimleyin.

5 Marulun iç yapraklarını ayırın, temizleyin ve doğrayın.

6 Dolmalık yeşil biberi temizleyin ve şerit şeklinde kesin.

7 Ançuezleri uzunlamasına ikiye kesin.

8 AYTAÇ DANA JAMBON’ları jülyen kesin.

9 Salata malzemelerini geniş bir salata kasesine alın ve harmanlayın ve servis yapın.

Malzemeler

  • 8 dilim AYTAÇ DANA JAMBON

    7-8 adet kiraz domates

    1 adet soğan

    1 dolmalık yeşil biber

    8-10 adet turp

    1 adet marul

  • 1 kutu konserve tonbalığı

    3-4 adet ançuez

    2 adet yumurta

    8-10 adet siyah zeytin

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

Diğer Tarifler