Aytaç

Salamlı Tarifler / Hardal Soslu Yoğurtlu Salamlı Marul Salata

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Göbek marul yaprakları bol suyla yıkayın, suyunu süzün.

2 İnce dilimleyin, derin bir kaseye alın.

3 Turşu, közlenmiş biber, AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM ‘ı jülyen doğrayın.

4 Diğer tüm malzemeleri salata kasesine ekleyin.

5 Sos için ayrı bir kasede hardalı, mayonezi, yoğurdu, ezilmiş sarımsağı, kırmızı pul biberi karıştırın, tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin. Salatanın üzerinde gezdirin.

6 Harmanlayın, servis yapın.

Malzemeler

  • Yarım göbek marul

    2 adet közlenmiş kırmızıbiber

    100 g AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM

    7-8 adet jalapeno biberi

    4 adet salatalık turşusu

    5-6 adet biberli zeytin

    7-8 dal maydanoz ( ince kıyılmış)

    1 çay bardağı ceviz içi

  • Sosu için;

    1 tatlı kaşığı hardal

    1 çay bardağı mayonez

    1 çay bardağı yoğurt (suyu süzülmüş)

    1 diş sarımsak (ezilmiş)

    Kırmızı pul biber

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

Diğer Tarifler