Sucuklu Tarifler / Fırında Sucuklu Makarna

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Makarnayı paketin üzerindeki tarife göre haşlayın.

2 AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK’ları küp kesin.

3 Tavaya zeytinyağı alın. Üzerine AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK’ları, soğanı soteleyin.

4 Salçayı ilave edin.

5 Üzerine bir miktar su ilave edin ve soteleyin. Kekik serpin. Makarna ile bu iç harcı birlikte karıştırın.

6 Fırın kabına ilave edin. Üzerine kaşar rendesi serpin.

7 Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.

Malzemeler

  • 1 paket hazır makarna

    100 g AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK

    1 adet kuru soğan

    1 yemek kaşığı salça

    3 dal taze kekik

  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı

    Üzeri için;

    100 g kaşar peyniri rendesi

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler