Aytaç

Sosisli Tarifler / Fırında Domatesli Kumru

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Baget ekmeği 3 eşit parçaya kesip ortadan ikiye ayırın.

2 Kesilen parçaların üzerine tereyağı sürün.

3 AYTAÇ DANA SOSİS ‘leri boyuna ortadan ikiye kesip sucukları kızarttığınız tavada çevirin.

4 Tereyağlı ekmeklerin 3 parçasının üzerine eşit sayıda AYTAÇ FISTIKLI SALAM, AYTAÇ KLASİK SUCUK ve AYTAÇ DANA SOSİS dizin.

5 Kalan 3'üne de rendelenmiş taze kaşarı serpiştirin.

6 Ekmekleri fırın tepsisine dizip, 200 derecede ısıttığınız fırında peynirler eriyip AYTAÇ KLASİK SUCUK ‘lar kızarana kadar pişirip sıcak olarak servis edin.

Malzemeler

  • 4 yemek kaşığı tereyağı

    9 dilim AYTAÇ FISTIKLI SALAM

    1 adet baget ekmeği

    9 dilim AYTAÇ KLASİK SUCUK

  • 3 adet AYTAÇ DANA SOSİS

    1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 7 Dk. Hazırlama Süresi

  • 10 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler