Aytaç

Sosisli Tarifler / Caprese Makarna Salatası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Sos için; çam fıstığı, parmesan peyniri, sarımsak ve fesleğeni blenderden geçirin.

2 Karışıma zeytinyağını ekleyin ve karıştırın. Tuz ve karabiber ekleyerek tatlandırın. Buzdolabında dinlendirin.

3 Ayrı bir tencerede AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS ‘leri haşlayın, süzün ve bir kenara alın.

4 Makarnayı paketindeki tarife göre hazırlayın, iyice süzün.

5 Makarnayı, domatesleri, rendelenmiş mozzarella peynirlerini ve haşlanmış AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS ‘leri karıştırma kabına alın ve karıştırın.

6 Salatanın üzerinde pesto sos gezdirin ve harmanlayın.

7 Kavrulmuş çam fıstığı ve fesleğen ile süsleyin.

Malzemeler

  • 1 paket rigatoni makarna

    1 su bardağı kiraz domates (ikiye bölünmüş)

    200 g taze mozzarella (rendelenmiş)

    250 g AYTAÇ - PİLİÇ SOSİS (ince dilimlenmiş)

    Sosu için;

    2 yemek kaşığı çam fıstığı

    2 diş sarımsak (ince doğranmış)

    3-4 dal taze fesleğen (ince kıyılmış)

  • 2 yemek kaşığı parmesan peyniri (rendelenmiş)

    ½ çay bardağı zeytinyağı

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Süslemek için;

    2 yemek kaşığı taze fesleğen yaprağı (doğranmış)

    1/4 fincan kavrulmuş çam fıstığı

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 10 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler