Sucuklu Tarifler / Bahar Pizzası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Yufkaları bütün olarak üst üste serin ve rulo yapın, bir parmak kalınlığında şeritler halinde kesin.

2 Kestiğiniz şeritleri elinizle didikleyerek yağlanmış tepsiye yerleştirin.

3 Zeytinyağı, salça, tuz, kekik, süt, toz şeker ve karabiberi karıştırın, yufkaların üzerine dökün.

4 En üste ince doğranmış AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK, AYTAÇ - SALAM, kaşarpeyniri ve dil peynirini serpin.

5 200 derecelik fırında 10-15 dakika pişirin.

Malzemeler

  • 3 adet yufka

    2 yemek kaşığı domates salçası

    4 yemek kaşığı zeytinyağı

    1 yemek kaşığı kekik

    2 çay bardağı süt

    1 çay bardağı kaşar peyniri

  • 8 dilim AYTAÇ ÇERKEŞ SUCUK

    8 dilim AYTAÇ - SALAM

    1/2 çay bardağı dil peyniri

    1 çay kaşığı toz şeker

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 8 Dk. Hazırlama Süresi

  • 15 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler