Aytaç

Salamlı Tarifler / Şipşaklı Mantarlı Ve Salamlı Yaz Salatası

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Mantarları nemli ve temiz bir bez ile silin, köklerini çıkartın. İnce ince doğrayın.

2 AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAMları küpler halinde kesin.

3 Büyük bir kapta mantar ile dilimlenmiş AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM, yeşil soğan, domates ve kıvırcığı birleştirin; kenara koyun.

4 Küçük bir kâsede zeytinyağı, sirke, hardal, sarımsak, arpacık soğanı, tuz ve çekilmiş tane karabiberi karıştırın.

5 Hafifçe çırpıp biftekli salatanın üzerine dökün, servis edin.

Malzemeler

  • 1 paket AYTAÇ ŞİP ŞAK PİLİÇ SALAM

    500 g kültür mantarı

    1 demet taze yeşil soğan(ince kesilmiş)

    2 adet olgun domates (soyulmuş ve küçük küp kesilmiş)

    5 yaprak kıvırcık

    1/3 su bardağı zeytinyağı

  • 3 yemek kaşığı kırmızı şarap sirkesi

    1 yemek kaşığı dijon hardalı

    1 diş sarımsak (soyulmuş ve ezilmiş)

    1 küçük arpacık soğanı (kıyılmış)

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

Detaylı Bilgi

  • 4 kişilik

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

Diğer Tarifler