Aytaç

Kavurmalı Tarifler / Çeşnili Kavurma

Paylaş :

Adım Adım Yapılış

1 Orta ateşteki bir tencerede 1 tatlı kaşığı tereyağını eritin.

2 Küçük doğramış sarımsakları ekleyin, soteleyin.

3 AYTAÇ KAVURMA’yı ilave edin ve pişirin.

4 Diğer bir tavada, kalan tereyağında küp küp doğranmış patates ve havuçları kızartın.

5 Dereotu ve taze soğanı ince ince kıyın, AYTAÇ KAVURMA’yı ilave edin.

6 Tuzunu, karabiberini ve kekiği ekleyin, harmanlayın.

7 Servis yapın.

Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı

    400 g AYTAÇ KAVURMA

    2 diş sarımsak

    İki adet havuç

    İki adet patates

  • Bir demet taze soğan

    Bir demet dereotu

    Tuz ve çekilmiş tane karabiber

    Kekik

Detaylı Bilgi

  • 4 Kişilik Servis

  • 10 Dk. Hazırlama Süresi

  • 20 Dk. Pişirme Süresi

Diğer Tarifler